Nyhetsbrev

Fyll i nedanstående formulär för att motta vårt nyhetsbrev.

Genom att skicka iväg din anmälan godkänner du att vi sparar dina personuppgifter, mejladress och namn. Dansnät Sverige är personuppgiftsansvarig för dina uppgifter. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke och därigenom få dina registrerade uppgifter raderade. För att dra tillbaka ditt samtycke så klickar du på länken för avregistrering i nyhetsbrevet.

Genom att fylla i dina uppgifter och klicka på ”Skicka” samtycker du till ovanstående.

Här hittar du nätverkets senaste nyhetsbrev:

NYHETSBREV #9 – producenter, nya scener och samproduktion

Frilansande dansproducenter

Vi på Dansnät Sverige får ofta frågan om vi känner till någon bra dansproducent, så för att underlätta för branschen har vi satt samman en lista av de producenter som finns tillgängliga för frilansuppdrag. Se följande länk för tips:
https://www.dansnatsverige.se/informationshubb/dansproducenter/

Turnéer med Dansnät Sverige

Vi har precis avslutat en turné med österrikiska Hungry Sharks som bjudit Sverige på hiphop i cyberspace. Vi fortsätter hösten med att presentera den rutinerade Pina Bausch-solisten Cristiana Morgantis föreställning Jessica and me på åtta olika orter. Samtidigt gör sig franska Cie Vilcanota redo att ge sig ut på vägarna med det virvlande verket People what people? 
http://www.dansnatsverige.se/turneer/

Dansnät Sveriges samproduktion 2018/2019

Vi välkomnar koreografen Anna Öberg till nätverket och ser fram emot att skapa en fantastisk samproduktion tillsammans. Anna Öbergs koreografiska arbete tar sin utgångspunkt i hennes bakgrund inom svensk folkdans. Hennes djupa kunskap om och nyskapande förhållningssätt till genren har de senaste åren rönt stor uppmärksamhet och bidragit till ett helt nytt sätt att se på vad folkdans är och kan vara. Verket kommer att turnera under hösten 2019.
http://www.dansnatsverige.se/samproduktion/

HOS VÅRA PARTER

Regionteatern Blekinge Kronoberg: Vi gratulerar Regionteatern till deras nya scen ”Lokstallarna” i Karlshamn. Läs mer här.

Vara Konserthus: Och som om det inte vore nog med en ny dansscen i Karlshamn så bidrar även Vara med en sprillans ny blackbox som ska stå klar hösten 2019. Läs mer här.

Stora Teatern och Dansens Hus: Våra parter samarbetar även utanför Dansnät Sveriges lagda turnéer. I oktober kan du se Israel Galváns FLA.CO.MEN både på Stora Teatern i Göteborg och under Dansens Hus flamenco-vecka i Stockholm, där ni för övrigt kan se Sofia Castros Pul So, på Dansnäts-turné genom Sverige.

HÅLL KOLL

Missa inte symposiet Within Practice den 8–14 oktober. Läs mer här.

Du har väl inte missat att programmet för ICE HOT har släppts? Läs mer här.

Vi ser framemot att SITE öppnar sina nya lokaler i Konstverket i Farsta. Läs mer här.

Visste du att konstnärsnämnden har en ny arbetsgrupp för dans? Läs mer här.